TOP KWALITEIT LIMOUSIN VLEES

direkt van de boerderij


Sinds 1989 houden wij ons bezig met de fokkerij van Limousins, een ras dat bekend staat om zijn uitstekende vleeskwaliteit. De meerderheid van ons jongvee wordt verkocht voor de fokkerij. Omdat we streng selecteren op exterieur en karakter verkopen we ook jaarlijks enkele jonge stieren voor het vlees. Wij bieden dit vlees aan in pakketten van 15 kg. Ons vee loopt buiten in de wei en wordt indien nodig bijgevoerd met brok en hooi. Wij behandelen onze dieren vanaf de geboorte met zorg en respect.

Wij besteden er veel aandacht aan om een zo goed mogelijk produkt te bieden. De kwaliteit van het vlees wordt niet alleen bepaald door het ras, maar ook door faktoren zoals leeftijd, opfok en voeding, voorkomen van stress, goed laten besterven en vakkundig opsnijden. Onze pakketten bevatten een selectie vers vlees, dat gesneden is en per soort verpakt. Het kan thuis in familieporties verdeeld en ingevroren te worden.

Een pakket van 15 kg heeft de volgende samenstelling:

lombo

+ 300 g
 

estufar

+ 1.250 g

vazia

+ 850 g
 

rollo

+ 1.000 g

bife de pá

+ 600 g
 

cubos assar

+ 1.500 g

bife de acém

+ 1.250 g

cubos estufar

+ 1.500 g

rosbife

+ 1.500 g

 

chambão

+ 400 g

redondo bifes

+ 1.100 g

 

picada

+ 2.750 g

redondo assar

+ 1.000 g

     

De prijs van een vleespakket bedraagt € 9,00 per kg.

Het kan afgehaald worden op onze boerderij of op tevoren af te spreken centrale punten in de Alentejo en de Lissabon-regio. Tegen betaling leveren we het vlees ook thuis af.

Belangstellenden zijn altijd welkom voor een bezoek aan ons bedrijf.
Neem contact met ons op voor meer informatie:   zie ook onze contact pagina